watch the mellon collies blossom

----z-elektripaber

laupäev, aprill 30, 2005

 

uneline romanss

http://www.hyfntrak.com/teamsleep/AFF17723/

chino moreno kipub mind viltusesse teadvusastmesse laulma.

"you make that dance look so new..."


-------

täna hommikul vana 486-arvuti sees vanu 5-aasta taguseid kirjutisi ja paintis tehtud pilte vaadates tuli tehnonostalgia peale.

imelik, kui palju pilte ja tekste praegustel põlvkondadel vanaduspõlve kaasa võtta on.
nii paljud Maa elanikud arhiveerivad oma päevi ja öid erinevatele ketastele. ja kui need säilivad, siis võib mõnel 70-aastasena kusagil haiglavoodis väga sürre meeleolusid läbi keha lainetada kui pisikesest laptopist kõiki neid vanu tekste ja pilte üle vaadata. kõik need vanad videod ja...
nüüd hakkas imelik. aitab sellest.
(tagasi kirjutama kirjutama, poiss!)

Comments:
...
udused mälestused.udused olemised seal selles,mis on olnud.udused lootused.ja nad on udu sees,mille hall ilm meile annab.see on võimalus.võimalus minna tagasi,minna ja öelda tere oma mälestustele.
..
kuid kui mälestused ei ole piltidel.ei ole muusikas.ei ole hinges.kust leida tagasi teed?
...
A.I. Artificial Intelligence - see film võlus mind.see film tegi sees midagi katki.see film oli suurem ja sügavam,kui ma seda oleksin osanud oodanud(ja võib-olla oli selles palju johtunud minu enese hingekriisist).kuid..see on film,mida ON alati kurb ja lootusrikas vaadata..
..
tegelikult tahtsin öelda.et nii palju on olemas ja nii palju on olemata.katkised asjad meie sees ja meie ümber.katkised kehad ja katkised hinged.ja katkised mälestused.vanadel piltidel.
..

*vanilli teed soovitas mulle üks kallis inimene..pidavat cosy olemise tekitama..*
 
täpselt... me arhiveerime ja arhiveerime ja samas on ikkagi nii, et tuli võib paberid ära süüa ja kõvakettad võivad halbu sektoreid täis minna ja/või ära kõrbeda.
kust siis leida tagasiteed?

viimane lõik enne su teesoovitust on...väga ilusasti kirja pandud...hell tunne tuli sisse. haavatav tunne.

sa oled üks ilus müstika.
 
Postita kommentaar

<< Home